twoDate-account verwijderen

Je accountgegevens, persoonlijke beoordelingen en eigen uploads worden verwijderd. De koppeling wordt voor jullie allebei gesloten. Gedeelde notities blijven in het gesloten archief; een nieuwe partner krijgt geen toegang.

Vraag een code aan op je e-mailadres en bevestig daarna je verwijderverzoek. Er wordt pas iets verwijderd nadat je de code hebt ingevuld en op Account verwijderen hebt geklikt.

Privacy en contact